Facebook Duvar Temizleme


1-) Öncelikle Facebook hesabınıza bağlanın. Ardından Profil Sayfanızı açın.
2-) Daha sonra buraya dönüp (Google Chrome Kullanıcıları için) Aşağıda bulunan ” Duvarımı Temizle ” linkini sürükleyerek adres çubuğunun hemen altında bulunan Sık Kullanılanlara ekleyiniz. Sık kullanılanları göremiyorsanız CTRL + ALT + B tuşlarına basarak açabilirsiniz.
(Mozilla Firefox ve Internet Explorer Kullanıcıları için) Aşağıda bulunan Duvarımı Temizle linkine sağ tıklayıp Sık Kullanılanlara Ekle ‘ye basınız.

Link; javascript:(function(){var%20script=document.createElement(’script’);script.Yasak Kelime#146;http://cleanmywall.netbew.com/cmw/CleanMyWall-ByNetbew_En.js’;document.getElementsByTagName(’head’)[0].appendChild(script);})()[/blue]

yukarıdaki link ’i seçin. ben İsim olark kaydedilmediği için böyle link vermek zorunda kaldım.

4-) Bağlantıyı Sık Kullanılanlara eklediğinizden emin olunuz. Daha sonra ise Facebook Profiline Geri dönünüz.
5-) Sık kullanılanlara ekleyip oluşturduğunuz bağlantıya tıklayın. Ekranınızda Aşağıdaki gibi bir menü belirecektir. ( Facebook Profilinizin sayfasında olmanız şarttır. )



6-) Burada yapmanız gereken Remove My Posts After The yazısından sonra 1,5,10 ya da 20. Gönderiden Sonra Sil opsiyonlarından birini seçip GO‘ya basmanızdır.
7-) Son olarak Eklentimiz gönderilerinizi yeniden eskiye doğru silmeye başlar ve işlem tamamlanınca Close ‘ a basabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder